Saint-Gobain Weber yenilikçi çözümlerini 36. Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Endüstriyel yapı harçları üretiminde dünya lideri Weber, 24-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye'de sektörün gelişmesine büyük katkı sağlayan 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yenilik&cce

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 36.’sı gerçekleştirilen Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yerini aldı. Zengin ürün portföyünü yenilikçi çözümler ile birleştiren Weber’in standı sektör profesyonelleri tarafından yoğun ilgi gördü.
 
Sürdürülebilir yaşam alanları yaratma hedefiyle inşaat malzemeleri üretiminde inovatif çözümler sunan Weber, Türkiye’de inşaat sektörünün gelişmesinde öncü rol üstleniyor. Uluslararası ar-ge deneyimi ve yerel bilgi birikimini sektörün gelişimi için kullanan Weber, yenilikçi ve çevreci bakış açısını yatırımlarına ve ürünlerine taşıyor. 
 
Weber, ilklere imza atıyor
2008 yılında Türkiye’de bir ilke imza atarak ilk toz çıkarmayan seramik yapıştırıcısını üreten Weber, geçtiğimiz yıl da aktif sıkıştırma teknolojisi ile ürettiği “weber konsantre serisi” seramik yapıştırıcıları ile yapı dünyasına bir yenilik daha kazandırdı. Türkiye’de bir ilk olan weber konsantre serisi seramik yapıştırıcıları 15 kg’lik ambalajı ile 25 kg’lik ambalaja eşdeğer metraj yapıyor. 15 kg’lik ambalajı ile daha az yer kaplayarak nakliye ve stoklama avantajı da sağlayan weber konsantre serisi böylece daha az karbon salınımı ile çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor. Dökme ve karıştırma anında toz çıkarmayan weber konsantre serisi, hem uygulayıcılara hem de ev sahiplerine 0 tozsuz ortam sağlıyor. 
 
Weber farklı alanlardaki tüm ihtiyaçlara cevap veriyor
48 ülkede birden, 200’ün üzerinde üretim tesisi ve 10 bin çalışanıyla hizmet veren Weber’in, Türkiye’de 5 fabrikası, 8 bölge temsilciliği, 600’ü aşkın yaygın bir bayi ağı ve güçlü bir satış ekibi bulunuyor. Türkiye’deki faaliyetlerine 1998 yılında başlayan Weber seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir-tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarından oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip.