Ofis dekorasyonunda fonksiyonel ve şık mobilyalar

İş yaşamında verimlilik kişinin kendi ofis tarzını yaratması ve buna bağlı olarak çalışma ortamını oluşturup motivasyonu tam olarak sağlaması ile mümkün.

Çalışma ortamının konforlu olması, verimli bir çalışma için gereken ilk maddeyi oluşturuyor. Bürolarda çalışanlar için ofis bütün gününü geçirdiği yerdir. Bu çalışma alanlarının şık ve modern bir tarzda dekore edilmesi hem rahat bir çalışma ortamı sağlar hem de çalışma motivasyonunu artırır.  

Pratik çözümler bulun
 
Bir ofisin olmazsa olamazı rahat ve pratik mobilya seçenekleridir. Çünkü  rahat bir mekanda hem veriminiz artacak hem de ruhen kendinizi rahat hissedeceksiniz. İyi ve verimli bir iş çıkarmak için doğru dekore edilmiş mobilya seçimi yapmanız gereklidir. 
 
 
 
Masanın konumu önemli
 
Masanın ofis içerisindeki yeri de ofis dekorasyonunu çok fazla etkiler. Dekorasyona başlarken en başta masanın yerini ayarlamalısınız. Eğer şartlar uygunsa masanızın soldan güneş alması önerilir. Sebebi ise güneş ışığı eğer soldan vurmazsa, kaleminizin gölgesi sizi etkiler.
 
 
Sarı renk konsantrasyonu artırıyor
 
Ofislerde özellikle sakin renklere, pastel ve soğuk renkler; açık gri, açık sarı vb renklere yer verilmelidir. Ofisinizde sarı renk bilinç açar, sayısal ve analitik işlerle uğraşan kişilerin yakınlarda bir sarı obje bulundurmaları sayıları daha rahat akılda tutmalarına yardımcı olur.
 
 
Doğru aydınlatmayla yüksek verim
 
Aydınlatma ofiste dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli şeydir bütün gün boyunca dikkatinizi belli yerlere vermekten yorulan gözlerinizin doğru seçilmiş aydınlatmayla dinlenmeye ihtiyacı vardır. Aydınlatmada dikkat edilecek diğer önemli hususta ışığın çalışma ortamınızın arkasına düşmesi. Eğer böyle olmazsa gözünüzü yorar. Çok fazla aydınlatma da uykunuzun gelmesine neden olabilir.
 
Exclusive Homes