1STANBUL'da 159 bin TL’ye daire!

Her köşesine yeşilin ve mavinin hakim olduğu Bahçeşehir Ispartakule’deki 1STANBUL’da daireler 159 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

EMLAK Konut ve DPTÜ Konsorsiyumu’nun  Bahçeşehir Ispartakule’deki  1STANBUL projesi, size keyifli bir yaşamın yanı sıra, herkesin yaşamak isteyeceği, kazançlı bir yatırım fırsatı da sunuyor.

1STANBUL her köşesine yeşilin ve mavinin hakim olduğu, konforu doğayla buluşturan mimari anlayışı, günün her saatinde yaşayan, farklı zevklere alternatif çözümler sunan sosyal alanları ve hizmetleriyle hayatla iç içe bir yaşam vaadediyor.

Dairenize direk geçiş yapabileceğiniz kapalı otopark, Blok girişlerinde sizi ve misafirlerinizi karşılayan ferah bir lobi ve bekleme alanı, her katta bahçe keyfini yaşayıp samimi dostluklar kurabileceğiniz kat bahçeleriyle 1STANBUL, kendinize ve ailenize verebileceğiniz en güzel hediye.

Ispartakule gişelerine sadece 1 dakika mesafede ve planlanan metroya en yakın konumdaki 1stanbul Projesi, kapanmaz göl ve deniz manzarasının yanı sıra her daire panoramik manzaraya ve ferah bakış alanına sahip.

Özgün mimarisi, geniş sosyal olanakları, 58m2'den 219m2'ye kadar değişen 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daire alternatifleri ve ulaşım imkanları ile 1STANBUL, size keyifli bir yaşamın yanı sıra, herkesin yaşamak isteyeceği, kazançlı bir yatırım fırsatı da sunuyor.

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ispartakule'nin en merkezi noktasında yer alması da 1STANBUL'un, değeri sürekli artan, kira getirisi yüksek bir proje olmasını sağlıyor.

Projede müşterilere 48 ay vade ve “sıfır” faiz olanağının yanı sıra 1 + 1 ve 2 + 1 dairelerde % 35 peşin, 6 ay sonra %15, bir yıl sonra %10 ödemelerden geri kalan tutar 48 ay ‘’ 0 ‘’ faiz seçenekleri sunuluyor.

Toplam 1.188 konuttan oluşan 1stanbul Projesi Mart 2013’de teslim edilmeye başlanacak olan 1STANBUL’da 1+1 daireler 159 bin, 2+1 daireler 179 bin ve 3+1 daireler de 279 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.