Kampanyalı Projeler
13 Mar 2014 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:56

Panorama Life'ın dayalı döşeli dairelerinde yüzde 10 indirim!

Panorama Life’tan konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 10 indirim ayrıcalığı sunuluyor.

Panorama Life'ın dayalı döşeli dairelerinde yüzde 10 indirim!
Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul’ün imzasını taşıyan Panorama Life, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Panorama Life’tan konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 10 indirim ayrıcalığı sunuluyor. “Bavulunu Kap Gel” sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti sunan Panorama Life’a bavulunu alıp gelenler arasında Aydan Şener, Bülent İnal, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam gibi birçok ünlü isimler de yer alıyor.

Şimdiye kadar hayata geçirdiği projelerden birçok tanınmış futbolcuya, sinema ve dizi oyuncusuna gayrimenkul satan Kılıçoğlu Group, bu geleneğini Panorama Life’ta da sürdürmeye devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe dayalı döşeli inovatif ev konseptiyle çığır açan ve “Bavulunu Kap Gel” diyen Panorama Life, vatandaşların ve yatırımcıların yanı sıra sinema, futbol ve dizi yıldızlarından da büyük ilgi görüyor. Projeden daire satın alanlar arasında Aydan Şener’den Tatar Ramazan rolündeki Bülent İnal’a, Murat Akın’dan Orhan Şam’a, Yasin Öztekin’den başarılı futbolcular Serkan Kırıntılı ve Serkan Balcı’ya kadar birçok ünlü isim yer alıyor.

Peşin alımlara yüzde 10 indirim!

Kılıçoğlu Group bünyesindeki Senatör Gayrimenkul'ün 50 milyon TL yatırımla hayata geçirmeye hazırlandığı Panorama Life, toplam 6 bloktan meydana geliyor. 304 konut, 24 mağazayı içine alan Panaroma Life projesinde 168 adet 1+0, 120 adet 1+1, 16 adet 2+1 dubleks daire yer alıyor. 18 ayda tamamlanacak projede konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek.
Projeden daire satın almak isteyenleri cazip ödeme seçeneklerinin yanı sıra, Panorama Life’tan peşin ödeyerek daire sahibi almak isteyenlere ve banka kredisi kullanılarak yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede fiyatlar ise 260 bin TL’den başlıyor.

Panorama Life’ın Yüzde 55’i satıldı

Kılıçoğlu Group’un yeni şirketi Senatör Gayrimenkul ile İstanbul Sarıyer’de inşasına hızla devam ettiği ve yüzde 55’inin satıldığı Panorama Life, yatırımcısına şimdiden kazandırmaya başladı. Dayalı döşeli ev konseptiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Panorama Life, lansmana çıktığı Eylül 2013 sonunda tarihinde metrekaresi 5 bin TL’den satışa sunulan daireler, şimdilerde metrekaresi 6 bin 500 TL’den tüketicilerle buluşuyor. Proje tamamlanıp, yaşam başladığında metrekare fiyatlarının 8 bin TL’ye kadar yükselmesi bekleniyor.

‘Çözüm odaklı projeler geliştiriyoruz’

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, şimdiye kadar geliştirdikleri projelerinde çözüm odaklı ilerlediklerini söyledi. Kartal’da Hukukçular Towers, Kuriş Kule ve Kozyatağı’nda Mermerler Plaza gibi yenilikçi ve farklı projeler geliştirdiklerini kaydeden Kılıç, tüketicilerin beklentilerini iyi analiz ederek proje konseptini belirlediklerini ifade etti. Talat Kılıç, “Üniversite okuyan gençlerin ev bulmalarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Okuyan gençler üzerinde araştırmalar yapıp onlara sorduk, ailelerini dinledik. Dayalı döşeli konseptin çok ideal olacağı fikrinden hareketle Sarıyer’de inşa ettiğimiz Panorama Koç Life’ı hayata geçirmeye karar verdik” dedi.

Hem estetik, hem ‘akıllı’

Estetik mimarisinin ve dekorasyonunun yanı sıra Panorama Life, akıllı ev sistemleriyle de dikkat çekiyor. Evin kapı bölgesine konumlandırılan tablet sayesinde kullanıcı evden çıkarken açık kalan su, elektrik ve ısıtma sistemi kontrol edilebiliyor. Aynı şekilde giriş yapılırken de tek tuşla doğalgaz, klima, elektrik ve aydınlatma gibi fonksiyonları yönetilebiliyor. Açık ve kapalı otoparklar, akıllı ev teknolojisi, fitness, anfi tiyatro, basketbol, voleybol, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe, banka, eczane, fastfood restoranları ve profesyonel yönetim hizmetiyle yemyeşil orman içinde 24 saat yaşayan bir site olarak inşa edilen Panaroma Life, Koç Üniversitesi, İ.T.Ü Ayazağa yerleşkesi öğrencilerine, yatırımcılara, Maslak ve çevresindeki genç yönetici ve çalışanlara benzersiz bir fırsat sunuyor.

3. Köprü katılımına 5 dakikalık mesafede yükseliyor

Panaroma Life, Sarıyer Rumeli Feneri yolu üzerinde, Koç Üniversitesi Batı Yurdu’nun hemen bitişiğinde yükselmeye devam ediyor. Ayrıca projenin Garipçe Köyü yolu üzerinde olması nedeniyle Garipçe-Poyrazköy hattında yapılmakta olan 3. Boğaz Köprüsü katılımına ve E-7 yeni çevre yoluna da 4-5 km’lik bir mesafede yer alıyor. Proje, Sarıyer’e 7 dakika., Maslak’a 10 dakika, Levent’e 15 dakika, FSM Köprüsü’ne 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Acıbadem Hastanesi’ne 10 dakika, Çavuşbaşı Tüneli’ne ise 5 dakika mesafede konumlanıyor.