Kampanyalı Projeler
12 Ağu 2014 11:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:40

Ormanın derinliğinde 9 anahtar!

Çekmeköy’ün ormana komşu, son değerli arazisinde yapımı tamamlanan ESSA Flora, alıcılarını büyüleyici bir masalın parçası olmaya davet ediyor.

Ormanın derinliğinde 9 anahtar!
Son yıllarda İstanbul Anadolu Yakası'nda art ardaniş projelere imza atan ESSA Yapı, dört tarafı ormanlarla çevrili 16 dönüm arazi üzerine kurulan ESSA Flora’yı anahtar teslim satışa çıkardı. 59 adet konuttan oluşan butik projenin inşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlandı.

Her pencereden orman manzarası görülüyor
Doğa ile baş başa olma keyfini ailece yaşamak isteyenlerin tercih ettiği dairelere, ağırlıklı olarak Ümraniye plazalar bölgesindeki üst düzey çalışanlar talip oluyor. Ortak alanların komşuluk hissini yaşatacak şekilde oluşturulduğu projede, sosyal donatılarla eksiksiz bir yaşam konforu sunuluyor. İki adet ortak havuz, çocuk parkı, yürüme ve bisiklet yollarının yer aldığı Essa Flora’da her dairenin kendine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor.

Teraslı bahçeli villa tipi daireler
Az katlı bloklardan oluşan proje, 25 m2’lik terasları, 230 m2’lik bahçe kullanımına sahip zemin katları ve doyumsuz orman manzaralı çatı dubleksleriyle her zevke hitap ediyor. Tüm pencerelerden ormanı gören daireler, villa standartlarında tasarlanan iç mimari öğelerle birleşerek kusursuzluk yansıtıyor. Mutfaklarda Linea Decor ve Franke, banyolarda Kale, beyaz eşyada ise Siemens ürünlerinin kullanıldığı ESSA Flora, şehrin ortasında sayfiye, müstakil villa tadında daire görünümü arz ediyor.
ESSA Flora’nın üçer katlı bloklarında, her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 150 m2-320 m2 büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, bahçe katı, orta kat ve çatı dubleksi şeklinde çeşitleniyor.

645 bin TL’den başlayan fiyatlarla
Toplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede fiyatlar 4100 TL/ m2’den başlıyor. Daireler 645.000 TL- 1.645.000 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor.

Yüzde 1 KDV avantajı
Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması, stoktaki ruhsatlı projeler arasında yer alan ESSA FLORA’nın yatırımcı nezdinde cazibesini artırıyor. Projenin yüzde 1 olarak uygulanan KDV oranı, 600 bin liralık bir konutta yaklaşık 100 bin liralık vergi muafiyeti anlamına geliyor.

Ikea, Buyaka, Real ve Meydan AVM gibi alışveriş noktalarına ve birçok eğitim kurumuna yakın konumda yer alan Essa Flora’nın butik daireden birinin anahtarı, en özel anılarınız için Ağustos’ta avucunuzun içinde...

Yaşam başladı, satışlar devam ediyor
ESSA Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu
konuya ilişkin şunları söyledi: “Ormanın içinde olmak projemizin en önemli ayrıştırıcı faktörü. Şehirden kopmadan doğayı yaşamak, bol oksijenli bir havayı solumak, alçak katlı bloklarda müstakil villa tadında bir hayat sürmek isteyenlerin kayıtsız kalamayacağı bir lokasyondayız. Şu anda yaşamın başladığı projemizde bir yandan da satışlara devam ediyoruz. Ruhsatımızı 2013’ten önce aldığımız için dairelerimiz yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Yakın çevremizde tüm bunların bir araya geldiği emsal bir proje yok. Projemiz, bölgede, imara açık son değerli arazide konumlanıyor.”