Sektörel
19 Nis 2014 10:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:58

Mercedes'e inşaat sektöründen yoğun ilgi

Mercedes-Benz inşaat kamyonları sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan “Beton 2014 Fuarı”nda sergilendi ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Mercedes'e inşaat sektöründen yoğun ilgi
Mercedes-Benz Türk, 17-19 Nisan tarihleri arasında Ankara Congresium'da düzenlenen "Beton 2014 Fuarı"nda inşaat sektörünün en çok tercih edilen araçlarını sergiledi.

İlk defa Ankara'da düzenlenen fuarda, Mercedes-Benz Türk Axor 4140 B 8x4 beton mikser üstyapılı kamyonunu, Actros 3236 B 8x4 otomatik şanzımanlı beton mikser üstyapılı kamyonunu ve Actros 1941 LS çekicisini sergileyerek fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sundu. Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilen ürün gamı ve güçlü kamyonları ile Mercedes-Benz Türk, fuar süresince tüm dikkatleri üzerine topladı.

Mercedes-Benz kamyonları inşaat sektöründe yıllardır öncü konumda

Bu yıl altıncı kez düzenlenen Hazır Beton Fuarı'nda Mercedes-Benz Türk'ün inşaat kamyonları yine sektör temsilcilerinin ilgi odağı oldular. Mercedes-Benz Türk, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda üretilen araçlarının yanında, ithal olarak sunduğu ürün portföyüyle inşaat segmentindeki müşterilerinin her türlü ihtiyacına uygun çözümler sunabiliyor. Türkiye genelindeki yaygın servis ağı, yedek parça temin kolaylığı ve yüksek ikinci el değeri avantajları Mercedes-Benz kamyonlarının inşaat piyasasındaki konumunu daha da güçlendiriyor. Bunların sonucu olarak inşaat sektöründe satılan her üç kamyondan ikisi Mercedes-Benz yıldızını taşıyor.

Mercedes-Benz Türk pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor

Standında ziyaretçiler ve basın mensupları ile bir araya gelen Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır "Sektörel fuarları ilgili alanına odaklanmaları ve sektörün tüm firmalarını bir araya getirmeleri yönleriyle oldukça yararlı ve verimli buluyoruz. Sektör temsilcileri ile bu vesileyle bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Mercedes-Benz kamyonlar ise, inşaat sektörünün zorlu çalışma alanlarında güç işlerin üstesinden dahi başarıyla gelebildikleri için tercih ediliyorlar. 2014 yılında diğer alanlarda olduğu gibi inşaat kamyonları alanında da satışlarımızı arttırıp, pazardaki konumumuzu daha da güçlendirmeyi ve başarılı bir yıl geçirmeyi hedefliyoruz." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Mercedes-Benz Axor ve Actros, inşaat sektörünün en çok ilgi gören kamyonları Mercedes-Benz kamyonları inşaat sektöründe güçlü şasileri ve her ihtiyaca uygun teknik donanımları ile tanınıyor. Mercedes-Benz Türk'ün bu sektörün kullanımına sunduğu ürün gamı aşağıdaki modellerden oluşuyor;

• Axor 3029 B 6x4 (beton mikser kullanımına uygun inşaat kamyonu)
• Axor 4140 B 8x4 (beton mikser ve beton pompası kullanımına uygun inşaat kamyonu)
• Axor 3236 B 8x4 (hafifletilmiş beton mikser kullanımına uygun inşaat kamyonu)
• Axor 3340 K 6x4 (damper kullanımına ve beton pompası kullanımına uygun inşaat
kamyonu)
• Actros 3236 B 8x4 (hafifletilmiş beton mikser kullanımına uygun otomatik şanzımanlı
inşaat kamyonu)
• Actros 4141 B 8x4 (beton mikser ve beton pompası kullanımına uygun inşaat
kamyonu)
• Actros 1941 LS 4x2 (beton mikser ve damper treyler kullanımına uygun çekici)
İlave olarak damper kullanımına uygun olan öne çıkan ürünleri;
• Axor 3029 K 6x4 (damper kullanımına uygun inşaat kamyonu)
• Axor 3340 K 6x4 3600 (damper kullanımına uygun inşaat kamyonu)