Konut Haberleri
17 Eyl 2014 12:10 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:51

Kartal Sayfiye'de 4 farklı ödeme fırsatı!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de 4 farklı ödeme seçeneğiyle “rahat rahat” ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kartal Sayfiye'de 4 farklı ödeme fırsatı!
Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Kısa bir sürede başarılı bir satış grafiği yakalayan inşaatı hızla ilerleyen projede isteyen herkes ev sahibi olabilsin diye Rönesans Konut her bütçeye uygun ödeme planları ile 17 Eylül itibariyle müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenler esnek ödeme planıyla kendi bütçelerine göre ayarlayabilecekleri bir plan düzenleyerek ev sahibi olabilecekler. Avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla ön plana çıkan projede, flexi peşinat yüzde 1 ile yüzde 50 arasında değişirken; flexi banka kredisi ise yüzde 69 ile yüzde 20 arasında değişiyor.

Birinci seçenekte; flexi peşinat yüzde 1 ile yüzde 50 arasında değişirken; flexi banka kredisi ise yüzde 69 ile yüzde 20 arasında değişiyor. İkinci seçenekte; yüzde 5 peşin, yüzde 65 banka kredisi ile öderken, kalan yüzde 30’unu Eylül 2015’te ödeyecekler.

Sayfiye’ye özel fırsatlardan bir diğerinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 10 peşin, yüzde 50 banka kredisi ile ödeme yapacak. Kalan yüzde 40’ını ise Aralık, Mart, Haziran ve Eylül’de olmak üzere 4 taksitte ödeyecekler. Fırsat paketlerinin sonuncusunda ise; müşteriler, satış fiyatının yüzde 50’sini peşin, kalan yüzde 50’sini ise Mart 2015’te daire tesliminde ödeyebilecek.