Konut Haberleri
22 Tem 2014 14:50 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:34

Beşiktaş Belediyesi'nden Soma'ya büyük jest!

İstanbul Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi Gençlik Festivali'ni iptal edip kutlamalar için ayrılan bütçe ile Soma maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin aileleri için 30 adet daire satın aldı..

Beşiktaş Belediyesi'nden Soma'ya büyük jest!
Beşiktaş Belediyesi, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine 23 Temmuz 2014’de evlerini teslim ediyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Soma’da yaşanan maden faciasının hemen ardından madenci ailelerin acılarını paylaşmak için bölgeye gitmiş, burada görüştüğü ailelere “Beşiktaş Konutları” yapacağının sözünü vermişti. Aynı tarihlerde yapılması planlanan Beşiktaş Belediyesi Gençlik Festivali iptal edilerek, bu festivale ayrılacak bütçe de Soma’daki “Beşiktaş Konutları” alımına aktarıldı.

Kısa sürede Soma'da madenci ailelerine tahsis edilmek üzere 30 daire alımı gerçekleştirildi. 23 Temmuz 2014 Çarşamba günü Kadir Gecesi'nde Soma Meydanı'nda noter huzurunda teslim edilecek olan daireler Soma İstasyon Zafer Mahallesi, Hoca Ahmet Yesefi Caddesi üzerinde bulunuyor. 3+1 ve 115 metrekare olan “Beşiktaş Konutları”nın tamamı dayalı döşeli ve kullanıma hazır…